30 mei finale 100%GZNDwonen Challenge

Benieuwd naar de nieuwste ideeën over gezond wonen? Meer weten over hoe marktpartijen tocht- en schimmelproblemen willen oplossen? En vindt u het leuk om meer te horen over innovatie in het algemeen? Zet dan 30 mei in de agenda en kom naar de finale van de 100%GZNDwonen Challenge. Maar liefst 28 partijen doen mee aan deze tweede challenge van Mitros. Ontdek welke oplossingen zijn aangedragen en ontmoet de finalisten die het tegen elkaar zullen opnemen.

Wat: finale 100%GZNDwonen Challenge
Wanneer: woensdag 30 mei, van 14:30 tot 17:00 uur
Waar: de Fabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA, Utrecht

Over de 100%GZNDwonen Challenge
Iedereen heeft recht op een fijne en gezonde woning. Ga maar bij jezelf na: jezelf 100% thuis voelen in je huis, hoe belangrijk is dat voor je? Mitros is continu op zoek naar concrete innovaties om de huurder op één te zetten. Na de succesvolle Badkamer Challenge daagt Mitros nu marktpartijen uit om te komen tot een oplossing, die garandeert dat huurders na renovatie een gezond en aangenaam binnenklimaat hebben. Een woning met een gezonde luchtkwaliteit zonder tocht, schimmel en teveel vocht. Kortom, 100% gezond wonen.

Programma
• De vier finalisten presenteren hun oplossing aan de deskundige jury. De jury maakt twee winnaars bekend. Zij mogen aan de slag met een 100% gezonde woning van Mitros. De jury bestaat uit Marjet Rutten (spreker, columnist en auteur), Philomena Bluyssen (Hoogleraar Binnenmilieu TU Delft), Jeroen Pepers (Algemeen Directeur Aedes), Vivian Regout (Directeur Portefeuillevernieuwing Ymere), Sven Turnhout (Directeur-Bestuurder KWH) en Henk Peter Kip (directievoorzitter Mitros).
• Uw gastheer is Rob Koops. Hij laat u ook zien wat er onder bewoners van Utrecht leeft over gezond wonen én er komt een bekende gastspreker die u meeneemt in de wereld van de innovaties.
• U krijgt onder het genot van een borrel alle gelegenheid om de verschillende deelnemers te spreken en hun ideeën over een gezonde woning door te nemen.

Save the date
Vanaf eind april kunt u zich aanmelden. Heeft u vragen over de challenge of de finale? Neem dan contact op met Gerdi Berkers (tel 030 – 880 3114).

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties