Uniec 3 Examenpakket Woningbouw detailmethode

Met de invoering van de NTA 8800 en de BENG eisen wordt het verplicht om een energieprestatie berekening af te melden bij RVO op het moment van omgevingsvergunning aanvraag en opnieuw bij oplevering van het gebouw. Deze afmelding mag alleen gedaan worden door vakbekwame EP adviseurs. Met het examenpakket bereidt u zich voor op deze examenmodules en boekt u tegelijkertijd het examen.

Inhoud examenpakket
Het examenpakket bestaat uit 3 dagen. Tijdens de eerste 1,5 dag bespreken we de hoofdpunten uit de BRL 9500 en ISSO 82.1 (het opnameprotocol) en bespreken we een proefexamen dat u als huiswerk heeft gemaakt. Tijdens de volgende 1,5 dag neemt ’t Examenpark de examenmodules af die vereist zijn om een gediplomeerd EP-W/D adviseur te worden.

Voor wie?
Iedereen die gediplomeerd EP-W/D adviseur wil worden. Ter voorbereiding op het examenpakket dient u de Softwaretraining Uniec 2 Woningbouw te volgen.

Meer informatie en aanmelden
Data & locatie: Utrecht: 9, 16 en 23 september, Zwolle: 1, 8 en 15 september of 16, 22 september en 1 oktober Eindhoven: 10, 17 en 24 september
Tijd: 9:00 – 17:00 uur
Kosten: cursus € 800,- excl. BTW en examen € 1.350,- ex BTW

Meer informatie inwinnen en aanmelden kan op Uniec3.nl

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties