• Event

19 Juni Lente-akkoord Congres 2024

Het Lente-akkoord Congres 2024 wordt nóg grootser dan eerdere edities! Met meer plek voor deelnemers, meer sessies en nog meer ruimte voor verdieping en actuele onderwerpen. Dit event is een must voor iedereen die serieus bezig is met circulaire woningbouw!

WEB HEIJBLOM FOTOGRAFIE 231102 16 33

Zo krijg je op 19 juni een actuele update rond de MPG-rekenmethode en aanscherping. Daarnaast gaan we onder andere in gesprek over losmaakbaar bouwen, carbon credits, strategieën voor betaalbaar circulair bouwen, biobased bouwen, installatie-arm bouwen. Ook zullen de nodige inspirerende voorbeelden langskomen, waaronder een van de grootste houten appartementengebouwen die momenteel in aanbouw zijn in Nederland.

Met sprekers van onder andere Ministerie van BZK, W/E Adviseurs, VORM, Sustainer, INBO, Powerhouse Company, Woonstad Rotterdam, Ingenii, AM, VBI, Climate Cleanup Foundation, Rabobank en gemeente Amsterdam.

Het congres wordt elk jaar georganiseerd door de samenwerkende partners binnen Lente-akkoord Circulair Industrieel Bouwen: WoningbouwersNL, IVBN, AEDES, NEPROM, Bouwend Nederland en het ministerie van BZK. Eerdere edities werden door de deelnemers gewaardeerd met een 8,5 gemiddeld.

Deze middag is inclusief lunch en een afsluitende borrel.

We zien je graag op 19 juni!

Programma

Inloop met netwerklunch

Plenair programma

Eerste sessieronde

Pauze

Tweede sessieronde

Plenair gesprek met publiek

Afsluiting en Borrel

Locatie: SPANT, Bussum
Datum: 19 juni
Tijd: 12.00 – 17.00 uur

Kosten
De kosten om deel te nemen aan deze bijeenkomst bedragen €150,- (excl. btw). Je ontvangt na aanmelding de factuur met daarin een betaallink om de aanmelding te bevestigen. Deelnemers aan de kopgroep kunnen zich kosteloos aanmelden.

btw-compensatiefonds
Ben je werkzaam bij een overheidsinstelling of organisatie die niet btw-plichtig is? Dan kun je mogelijk de btw terugvorderen via het btw-compensatiefonds. Informeer bij je financiële administratie of je hiervoor in aanmerking komt.

Kosteloos vervangen
Als je onverwacht verhinderd bent kan je je deelname kosteloos laten vervangen door een collega indien tijdig doorgegeven. Mail daarvoor alle contactgegevens naar info@lenteakkoord.nl. Annuleren is mogelijk tot 19 mei 2024 (één maand voor de bijeenkomst). Annuleer je na 19 mei 2024 of ben je op de congresdag niet aanwezig, dan brengen wij het volledige deelnamebedrag in rekening. Alleen officiële annuleringen per e-mail worden in behandeling genomen. De ontvangstdatum van de annulering geldt als datum van annulering. Annuleringen kunnen worden gestuurd naar info@lenteakkoord.nl.