• Event

24 april Ga mee op excursie naar geWOONhout

Op 24 april brengt het Lente-akkoord 2.0 een bezoek aan de assemblagefabriek van geWOONhout. We nemen een kijkje bij de geïndustrialiseerde productielijn, gemaakt voor de assemblage van deze ingerichte circulaire houten modules. Werkt dit duurzaam, betaalbaar én snel?

IMG 1059

Op 24 april brengt het Lente-akkoord 2.0 een bezoek aan de assemblagefabriek van geWOONhout. Je bent van harte uitgenodigd!

Uit de fabriek (onderdeel van TBI) stromen kant-en-klare woningmodules, voor de realisatie van grondgebonden en gestapelde woningen compleet met leidingwerk, de installaties en voorbereidingen voor de keuken, toilet en badkamer. Op de bouwplaats hoeven de modules alleen nog maar gekoppeld te worden. En ze gaan voor volledig CO2-neutraal! Hoe? Dat gaan we bekijken tijdens het bezoek aan de fabriek.

We nemen een kijkje bij deze geïndustrialiseerde productielijn, gemaakt voor de assemblage van deze ingerichte circulaire houten modules. Werkt dit duurzaam, betaalbaar én snel?

Locatie: geWOONhout, Wehl, Gelderland
Datum: 24 april
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Let op: eigen veiligheidsschoenen zijn verplicht

Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers, bij meer aanmeldingen dan plekken krijgen de leden van het Lente-akkoord voorrang.

De excursie zit vol, zit je in de kopgroep? neem dan contact op via info@lenteakkoord.nl voor een plek