• Event

Bouwdelta Open Space 2023

Digitalisering is hard nodig om grootschalig circulair industrieel te kunnen bouwen. Er is al veel kennis in de markt. Tijdens het Open Space Event 2023 op 14 april werken professionals samen aan complexe vraagstukken.

Open space event digitalisering circulair industrieel bouwen

Ben jij bezig met digitalisering en/of circulair industrieel bouwen? En wil je graag vraagstukken, resultaten en ervaringen delen? Of ben je docent of student, en heb je innovatieve ideeën om met nieuwe mogelijkheden het circulair industrieel bouwen te versnellen? Dan mag je de Open Space 2023 van de BouwDelta niet missen!

Met circulair-, industrieel-, en digitaal bouwen kunnen we drie vliegen in één klap slaan: het draagt bij aan het versneld aanpakken van het woningtekort, het behalen van de klimaatdoelstellingen en aan de circulaire economie. We hebben waardering voor wat er al is en willen dat uitbouwen, en tegelijkertijd worstelen we in de bouw-, ontwerp- en technieksector allemaal met dezelfde uitdagingen.

Daarom nodigen we doeners en denkers die met digitalisering het verschil denken te maken in circulair industrieel bouwen van harte uit: kom 14 april 2023 van gedachten wisselen. Deel je visies, je ervaringen, je dromen. Voer een gezamenlijk dialoog rondom een ingebracht thema! Duik in de praktijk met use-cases! Want alleen samen kunnen we de gezamenlijke uitdagingen tot een succes brengen!

De centrale vraag deze dag luidt: Hoe gaan we met digitalisering zorgen voor versnelling van circulair industrieel bouwen?

De relevante onderwerpen waarover je kunt sparren zijn legio: biobased, losmaakbaarheid, materiaalpaspoorten, digitalisering bouwketen, file2factory, industry 4.0, virtueel bouwen, industrialisatie, modulair bouwen, legolisering, parametrisch ontwerpen, AI, machine learning, digital twins, simulatie, Linked data, geoBIM en klimaatadapatie.

Programma en aanmelden

De Bouw Delta Open Space duurt van 11.00 u – 16.15 u. Aansluitend is er een borrel, van 16.15 u tot 17.00 u.

Meer info en aanmelden: klik hier

Wat is een Open Space Event?

Bij een Open Space bijeenkomst is er geen vastomlijnd programma. Een Open Space is een effectieve manier om problemen snel op te lossen. Een proces zonder vergaderstructuur, maar wel met een gezamenlijk doel of vraagstelling. Deelnemers bespreken precies datgene wat hun interesse heeft. Tijdens de bijeenkomst geldt de zogenaamde wet van ‘de Twee Voeten’: als je ergens bent waar je niets kunt leren of bijdragen, ga dan naar een plek waar dat wel kan.

Over BouwDelta

De mensen in het BouwDelta netwerk willen verbinding in de ketens tot stand te brengen, samenwerking aan jagen en ervoor zorgen dat technologische vernieuwingen een vast onderdeel worden in elk bouwproces.