• Event

Congres: Circulair Bouwen aan Morgen

Op donderdag 7 december laten de belangrijkste circulariteitsprogramma's en instellingen in de bouw zien hoe ze samenwerken aan deze enorme en urgente transitie-opgave. Voor het eerst treden ze samen naar buiten tijdens een groots opgezet event waar uitwisseling van kennis en discussie centraal staat.

CBE Event Logo FC 02

Het event is een gezamenlijk initiatief van Transitieteam Circulaire Bouweconomie, Platform CB'23, Dutch Green Building Council (DGBC), City Deal Circulair en Conceptueel Bouwen, Cirkelstad, Lente-akkoord 2.0, De Bouwcampus, Klimaatneutrale en Circulaire Infra (KCI) en TKI Bouw en Techniek. In de Rijtuigenloods in Amersfoort houden we een spetterende en inspirerende bijeenkomst waar ieders circulaire hart harder van gaat kloppen. Zorg dat je er bij bent en meld je aan!

Doelgroep

Het event is bedoeld voor iedereen die actief is in de bouwsector. Of je nu inspiratie komt opdoen, een geweldig idee komt brengen, mee wilt denken of netwerken. Het kan allemaal. Dus werk je in de wereld van aannemers, architecten, sloopbedrijven, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers, installateurs, adviesbureaus, bouwmaterialenindustrie, gemeenten, provincies, Regionale ontwikkelingsmaatschappijen, waterschappen, woningcorporaties, kennisinstellingen of het onderwijs, kom dan meedoen!

Check het hele programma op www.circulairbouwenaanmorgen.nl

Datum: Donderdag 7 december 2023

Tijd: 12.15 - 18.00 uur

Locatie: De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort.