• Event

Webinar: MIA/Vamil voor fiscaal voordeel bij Circulair Bouwen

Dit jaar heeft de MIA/Vamil nog meer mogelijkheden om circulaire bouwplannen fiscaal te steunen. Je hoort over de actuele kansen in een interactieve webinar, met volop ruimte voor vragen.

MIA Vamil 01

De MIA/Vamil is een fiscale regeling voor investeringen in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en technieken. Een succesvolle aanvraag kan fors bijdragen aan een circulaire businesscase. Dit jaar zijn de voorwaarden voor aanvragen flink uitgebreid, met nieuwe kansen voor een flink fiscaal voordeel. In deze webinar krijg je uitleg over het aanvragen van de fiscale regeling. Je hoort alles over de nieuwe Handreiking Circulaire gebouwen 2023, de nieuwe mogelijkheden van de Milieulijst 2023 en kun je je vragen rechtstreeks aan experts en ervaringsdeskundigen voorleggen. De webinar vindt plaats op dinsdag 18 april van 10.00 uur tot 11.30 uur. De webinar wordt georganiseerd door RVO en Lente-akkoord Circulair Industrieel Bouwen.

Het programma

  • 10.00 introductie door Sander Woertman, programmaleider Lente-akkoord Circulair Industrieel Bouwen
  • 10.10 presentatie Lonneke de Koning, adviseur duurzaam bouwen en circulaire economie bij de MIA/Vamil-regeling van RVO
  • 10.40 eerste ronde vragen
  • 10.50 2 marktpartij(en), waaronder woningcorporatie Portaal en ontwikkelende bouwer Trebbe, over hun ervaringen met aanvragen van de MIA/Vamil-regeling
  • 11.10 tweede ronde vragen en gesprek
  • 11.30 afsluiting

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link. Mocht je al van tevoren vragen hebben die je behandeld wilt hebben tijdens de bijeenkomst, dan kun je deze mailen naar info@lente-akkoord.nl. Je krijgt dan gegarandeerd antwoord.

Tot ziens op 18 april!