Basisbijeenkomst EPC: opleveren wat je hebt beloofd

doen-wat-je-beloofd-hebtEen ‘Nul-op-de-meter’ nieuwbouwwoning bouwen. Technisch kan het, financieel is het lonend. Bovendien groeit de vraag naar energieneutraal. Toch voldoen tot op heden veel nieuwbouwwoningen niet aan de gestelde bouweisen.

Het gevolg: tocht, ongezonde woonomstandigheden en onnodig hogere energiekosten. Hoe zorgt u er als manager voor dat u in de nabije toekomst bij die partijen hoort die de gevraagde bouwkwaliteit leveren, en liefst nog iets extra’s? Jaap Neeleman (DWA) een enthousiast expert met veel praktijkervaring, laat u inzien hoe u tot de koplopers op het gebied van energiezuinig bouwen kunt gaan behoren.

Hoogwaardige en duurzame praktijkoplossingen realiseren, maar wel zo dat dit past binnen het financiële plaatje. Dat is waar adviesbureau DWA voor staat. Neeleman: “Ons werkgebied bestrijkt de volle breedte van installatie- en energietechniek voor de gebouwde omgeving en industrie. Wij weten daarom hoe belangrijk het is te sturen op prestaties, zowel tijdens het ontwerp als uitvoering.”

Een tweede spreker vertelt uit eigen ervaring hoe binnen zijn organisatie kwaliteitsborging is verankerd en welke voordelen ze ermee behalen.

Voor wie
Voor managers werkzaam bij bouwbedrijven

Wat leert u?
In twee uur tijd laat Neeleman u zien dat het realiseren van een écht duurzame, comfortabele, gezonde én veilige woning begint met het stellen van goede vragen. Voor wie bouwt u en wat voor bouwer wilt u zijn? Hoe komt u tot een goed, integraal ontwerp en hoe zorgt u voor goede uitvoering? Als oplossing reikt hij onder andere de zogenoemde KopStaart aanpak aan.

Jaap Neeleman gaat in zijn verhaal dieper in op alle ins en outs rondom de zogenoemde KopStaart aanpak private kwaliteitsborging aansprakelijkheid verbetering van de vraaggerichtheid van de bouw.

Wat is de KopStaart aanpak?
De KopStaart aanpak houdt in dat ontwikkelaars én bouwers hun verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van de nieuwbouwwoningen die ze opleveren. Hij bestaat uit twintig praktische aandachtspunten voor professionele opdrachtgevers om aan het begin en einde van het bouwproces de opleverkwaliteit van gezonde, energiezuinige woningen te borgen.

Verdieping voor uitvoerders
Naast deze basisbijeenkomsten voor managers worden verdiepingsbijeenkomsten voor uitvoerders georganiseerd. Die zijn gericht op de praktische uitvoering van de kwaliteitsborging.

Datum: donderdag 30 oktober, 16:00 – 18:15
Locatie: Verrijn Stuartweg 48, Diemen
Prijs: gratis

Meer informatie en aanmelden

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties