Prestatieborging en kansen voor bouwbedrijven

page_Checkbox_160x160Prestatieborging (commissioning) loont! Ontdek in slechts 2 uur tijd welke voordelen dit voor uw bedrijf kan opleveren. Tijdens deze gratis bijeenkomst krijgt u inzicht in de ins- en outs van prestatieborging. We sluiten aan bij een initiatief in regio Amersfoort om beter te bouwen.

Prestatieborging (commissioning) van gebouwen komt steeds meer in de belangstelling te staan. Zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw.

Gezonder werk- en leefklimaat
Weet u de kwaliteit van bouwprocessen, gebouwen en installaties beter te borgen, dan draagt u via commissioning bij aan een gezonder werk- en leefklimaat. Denk hierbij aan een betere arbeids- en leerprestatie, een betere energieprestatie en kostenbesparing door beperking van faalkosten.

Credits voor keurmerken
Doorloopt u een commissioningsproces als onderdeel van de prestatieborging van gebouw en installatie? Dan kunt u bovendien met deze prestatieborging credits verdienen bij duurzaamheidskeurmerken, zoals BREEAM-NL en LEED.

U leert
In twee uur tijd gaan we in op de belangrijkste ins- en outs met het oog op prestatieborging. We sluiten aan bij een initiatief in regio Amersfoort om beter te bouwen. De Rijksgebouwendienst geeft haar visie op kwaliteit/prestatieborging en de rol van de opdrachtnemer.

Bestemd voor
Management Bouwbedrijven en Bouwmanagementbureaus.

Tijd en plaats
Datum: Dinsdag 10 december 2013, 16:00 – 18:00
Locatie: Amersfoort
Prijs: Gratis deelname

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de SBRCURnet website.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties