Bijscholen? Eerst de BUILD UP Skills advisor-app bekijken

Bijblijven is een must in de wereld van het duurzaam bouwen en installeren. De BUILD UP Skills advisor-app helpt hierbij. De app is bedoeld voor monteurs, technici, HRD-medewerkers en alle andere vakmensen in de installatie- en bouwwereld die zich verder willen verdiepen in duurzame technieken en softskills.

De app brengt de voor u relevante cursussen en andere bijscholingsmogelijkheden rond verduurzaming van de gebouwde omgeving snel in kaart. Door deze mogelijkheden te koppelen aan specifieke technieken en beroepen geeft de app een bij uw persoonlijke situatie passend bijscholingsadvies.

Door in de app notificaties aan te zetten voor de technieken waarin u geïnteresseerd bent, ontvangt u automatische updates over het meest actuele cursusaanbod en vraagsetjes over actualiteiten. De app geeft ook toegang tot gratis e-learning materialen, bijvoorbeeld op het gebied van ventilatiesystemen, domotica, zonnestroom en energiemonitoring.

Een smartphone met iOS of Android is alles wat u nodig heeft om de app te gebruiken. Ga via de zoekterm ‘BUILD UP Skills advisor’ naar Google of de Apple-store en download de app om direct van start te gaan.

Heeft u vragen over het gebruik van de BUILD UP Skills advisor-app of over één van de door de app aanbevolen cursussen of trainingen? Neem dan contact op met de BuildUpSkills-adviseurs via bus@otib.nl.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties