Claudia Reiner wint Duurzame 50

Claudia Reiner is de winnares van de ABN AMRO Duurzame 50. De vice-voorzitter van UNETO-VNI en directeur van Caris & Reiner leidde de top 3, die verder bestond uit Biense Dijkstra (2) en Thomas Rau (3). De ABN AMRO Duurzame 50 wordt uitgereikt aan de persoon die over genoeg daadkracht, charisma, contacten en visie beschikt om de gebouwde omgeving te verduurzamen.

Dit jaar bestond de vakjury uit onder anderen Marc Hopman, Natalie Hofman, Maarten Vermeulen en Maxime Verhagen. Claudia Reiner kreeg de prijs overhandigd door Jan Willem van de Groep en gastvrouw Pernille La Lau. “Als je je al jaren bezighoudt met verduurzaming voelt dit als een Oscar”, liet Reiner weten in een eerste reactie.

Nieuw dit jaar was de Young Professional Award, die werd uitgereikt aan de meest veelbelovende toekomstige groene leider. Mede-oprichter Suze Gehem van De Groene Grachten won de eerste editie van deze kersverse verkiezing. Ze maakte haar passie voor duurzaamheid meteen concreet. “Over een aantal weken is de eerste all electric studentenvereniging van Nederland een feit”, aldus Gehem over de prijs.

Het Lente-akkoord feliciteert Onno Dwars (Ballast Nedam, lid van de Lente-akkoord stuurgroep) met zijn 5e plek en Claudia Bouwens (programmaleider Lente-akkoord) met haar 13e plek in de Duurzame 50!

Bekijk de volledige uitslag op de Duurzame 50 website.


Gerelateerde berichten

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties