College Tour Duurzame Energie met Minister Blok

zonnecelWat betekent duurzame energie voor de woningbouw? Deze vraag staat centraal bij de eerstvolgende College Tour Duurzame Energie. Minister Stef Blok voor Wonen en Rijksdienst is dit keer een van de hoofdgasten. Hij gaat het gesprek aan met corporaties, projectontwikkelaars, bouwers, gebouwbeheerders en ontwikkelaars bij zorginstellingen, beleggers, architecten, adviseurs, ingenieurs, installateurs, gemeentes en waterschappen.

In de bekende setting van het tv-programma College Tour voelt hoofdredacteur van de Cobouw Rogier Rijkers toonaangevende opinieleiders aan de tand. Op 24 april is het de beurt aan Minister Stef Blok. Locatie is het Dubotechniek Trade Centre & Belevingscentrum in Zaltbommel. Tevens geeft het middagprogramma ruimte aan  interactie, verdieping en beleving van duurzame energie met Jan-Willem van de Groep van Energiesprong en Lars van der Meulen van VolkerWessels.
De College Tour Duurzame Energie is een initiatief van exposanten van het Dubotechniek Trade Centre (VolkerWessels). Een verslag van de voorgaande bijeenkomsten en meer informatie over dit initiatief is te vinden op www.ctde.nl

Tijd en plaats
24 april 2014
12:00 uur – 18:00 uur

Dubotechniek Trade Centre
Van Voordenpark 5
5301 KP Zaltbommel

Kosten
€ 99,00

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties