Congres: Expeditie Gebieden Energieneutraal

GEN-logoTijdens het congres ‘Expeditie Gebieden Energieneutraal’ worden de aanwezigen meegenomen op een bijzondere reis langs een schat aan ervaring om gebieden in Nederland energieneutraal te krijgen. De partners hebben aantrekkelijke businesscases (nieuwbouw, bestaande bouw en vervangende bouw) ontwikkeld met voordeel voor gebruikers, marktpartijen en overheden, welke een plek krijgen in het programma van het congres.

Meters maken met de koplopers in de markt
Dit congres is een initiatief van alle partners van het samenwerkingsverband Gebieden Energie Neutraal (GEN). De partners van GEN zijn: Eneco, United Energy Works, TNO, Everheds, Alliander, Royal Haskoning DHV, BAM, Cofely GDF Suez, Rabobank, Cauberg- Huygen, KPMG en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

De middag en avond zal worden geleid door dagvoorzitter Diana Matroos (presentator en journalist RTL en BNR), minister Stef Blok geeft zijn visie, bergbeklimmer Melvin Redeker neemt ons mee op expeditie, er staan boeiende praktijksprekers op het podium en is er een markt met tools, kennis en lessen van GEN. In het programma wordt er gezorgd voor dialoog, interactie en is er veel ruimte om te netwerken.

Datum en locatie
Datum: 11 november 2013
Tijd: 15-20 uur
Plaats: KPMG gebouw Amstelveen, Laan van Langerhuize 1

Meer informatie en aanmelden
U kunt zich direct aanmelden voor het GEN congres via congres@gebiedenenergieneutraal.nl. Dit kan uiterlijk tot vrijdag 25 oktober. Voor meer informatie en kunt u contact opnemen met Murkje Koopmans, (020) 656 7321 of per e-mail.


Gerelateerde berichten

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties