Congres NulNu 2015

Fotografie Batavus t.b.v. NESK Projecten Agentschap NLOp maandag 1 juni organiseren DNA in de Bouw en Jaarbeurs het NulNu congres 2015. Onder het motto ‘Grip op de horizon’ verhelderen vooraanstaande organisaties het speelveld en presenteren zij gereedschap om zeer energiezuinig te ontwerpen en bouwen. Deelnemende partners zijn Platform31, SBRCURnet, ISSO, VNG, RVO, RWS, provincie Gelderland en de gemeenten Arnhem en Nijmegen.

Op het congres wordt de NZEB-tool geïntroduceerd die gebouwprestaties integraal en exact doorrekent. Deze onafhankelijke rekentool maakt energieprestaties nauwkeurig voorspelbaar, zodat bouwers aan bewoners garanties kunnen geven op het werkelijk verbruik. De tool geeft daarin alle relevante vrijheidsgraden voor ontwerpers en ontwikkelaars.

Het congres NulNu2015 is het platform waar opdrachtgevers, voorschrijvers, ontwerpers, adviseurs, leveranciers en uitvoerders elkaar treffen. Kom beluisteren hoe we anders moeten omgaan met energie, hoe je dat technisch doet, welke concepten hiervoor bestaan en hoe je de nieuwe aanpak verkoopt. Wie deelneemt krijgt grip op de materie – ook als niet-techneut – en alle tools om business te genereren voor het gesprek met klanten, partners en bewoners.

Samenwerking van een groot aantal partners waarborgt een boeiend en breed gedragen programma. Wie het laatste nieuws wil horen over energieneutraal bouwen en handvatten wil krijgen voor zijn eigen aanpak, mag dit congres niet missen!

Meer informatie en aanmelden

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties