Consument waardeert goed communicerende bouwer

Op 7 februari j.l. heeft de vergelijkingswebsite bouwnu.nl voor de derde keer de Beste Bouwers en Beste Verbouwers van het jaar bekendgemaakt. De prijsuitreiking vond plaats in het BouwBeurs Nieuwscafé van vakblad De Aannemer. De winnaars zijn als beste beoordeeld door consumenten op de website bouwnu.nl. Deze bouwbedrijven worden gewaardeerd om hun goede en duidelijke communicatie, een transparante en toegankelijke houding en vooral ook het goed managen van verwachtingen, aldus bouwnu.nl.

Duizenden bouwbedrijven profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende punten een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score wordt getoond.

Beste Bouwer 2018 (categorie 10 t/m 49 nieuwbouw reviews)
1e plaats: M2 Bouw uit Dedemsvaart
2e plaats: Bouwbedrijf Hoogeslag B.V. uit Marienheem
3e plaats: kwadraat bouw b.v. uit Leerdam

Beste Bouwer 2018 (categorie 50 of meer nieuwbouw reviews)
1e plaats: Bot & van der Ham – ThuisinBouwen uit Meerkerk
2e plaats: Van Wijnen Harderwijk B.V.
3e plaats: Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort

Beste Verbouwer 2018 (10 of meer verbouw reviews)
1e plaats: Aannemersbouwbedrijf van der Helden uit Ophemert Gedeelde
2e plaats: Cammeraat Bouwtechniek uit Waddinxveen
2e plaats (gedeeld): Invano Bouw uit Wijdenes

Reacties winnende bouwbedrijven
Rick van der Most van M2 Bouw uit Dedemsvaart: “Kwaliteit is ons uitgangspunt. Maatwerk en flexibiliteit staan bij ons altijd voorop. Luisteren naar de opdrachtgever, korte lijnen, heldere communicatie en dan… handen uit de mouwen, want bouwen is nu eenmaal onze passie. Door echt te luisteren naar de klant en met behulp van open, eerlijke en heldere communicatie met korte lijnen doen wij ons best om kwaliteit en vakmanschap af te leveren bij elke klus, groot of klein.”

Marianne Ouajnan van Bot & van der Ham – ThuisinBouwen uit Meerkerk: “Met bevlogenheid en inspiratie begeleiden we onze klanten op ons unieke, op de koper ingericht inspiratiecentrum. We zorgen ervoor dat de koper het gehele proces overziet en van onze kwaliteit overtuigd raakt. Dat ziet de koper terug in de bouw van zijn nieuwe thuis. En dát zorgt dan voor een tevreden klant met een mooie review!”


Gerelateerde berichten

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties