Cursus Naar energiezuinige en duurzame woningbouw (SBRCURnet)

Construction site in greenU krijgt een zeer compleet inzicht in de consequenties van de toepassing van duurzame en energiezuinige materialen, constructies en installaties in de nieuwbouw.

Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van bouwen met een dikkere schil? Welke constructies moet u afplakken en welke juist niet? En kun je PV-panelen in de schil implementeren? De antwoorden op deze, en nog veel meer vragen passeren de revue.

Deze cursus biedt u een zeer compleet inzicht in de consequenties van de toepassing van duurzame en energiezuinige materialen, constructies en installaties in de woningbouw.

Duurzaam en energieneutraal bouwen vraagt om de toepassing van een hoogwaardige thermische isolatie van vloer, gevel, dak en kozijnen, goede luchtdichting, het beperken van warmteverliezen bij de aansluitingen, het voorkomen van oververhitting, energiebesparende installaties voor verwarming en ventilatie, duurzame, gezonde en milieuvriendelijke materialen, waterbesparende voorzieningen en demontabele constructies.

Bestemd voor
Opdrachtgevers, ontwikkelaars, ontwerpers, bouwondernemers, adviseurs, toeleveranciers, toezichthouders, docenten.

Docent
drs. ing. Harry Nieman, Nieman Raadgevende Ingenieurs

Cursusmateriaal
U ontvangt een handout van de sheets.

Tijd en plaats
Datum: Dinsdag 18 maart, 13:30- 17:00 uur
Locatie: Baarn
Prijs: € 295,00 excl. 21 % btw per deelnemer

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de website van SBRCURnet

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties