Cursus Succesvol implementeren Energielabel Nieuwbouw

Het Energielabel voor Nieuwbouw wordt vanaf 1 juli 2013 op vrijwillige basis ingevoerd. Voor u biedt dit een enorme kans. Nieuwbouw is immers energiezuiniger dan bestaande bouw. Het energielabel voor nieuwbouw biedt u de mogelijkheid om daadwerkelijk aan kopers aan te tonen dat u een kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige woning heeft gerealiseerd. Dit garandeert kopers een flinke besparing op hun energielasten. Nieuwe werkwijzen en meer nadruk op kwaliteit staan bij het label centraal. Bijvoorbeeld door de verscherpte controles op bouwprocessen en installaties en het nakomen van beloftes. Met een slimme aanpak kunt u de kansen van het Energielabel Nieuwbouw optimaal benutten.

Tijdens de eendaagse cursus ‘Energielabel Nieuwbouw’ krijgt u inzicht in de consequenties van het Energielabel voor Nieuwbouw en ontvangt u praktische handvatten die direct toepasbaar zijn binnen uw projecten. U leert hoe u onder andere met behulp van de KopStaart aanpak de werkprocessen efficiënt en succesvol kunt inrichten om tot goede labels te komen.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor medewerkers van ontwikkelaars, bouwers en woningcorporaties, die voor en tijdens het bouwproces te maken krijgen met het Energielabel Nieuwbouw. Deelnemers zijn bijvoorbeeld conceptontwikkelaars, projectontwikkelaars, projectmanagers, projectleiders, werkvoorbereiders en calculators.

Maatwerk
Deze cursus bieden wij ook aan als incompanycursus. Bij een incompanycursus is het mogelijk om tijdens de cursus een specifieke case te behandelen die op dat moment in de organisatie speelt. Twaalf personen is het maximale aantal deelnemers per cursusgroep.

Kosten
• Per deelnemer € 350,-, exclusief btw (inclusief cursusmateriaal).
• Incompanycursus € 3.500,-, exclusief btw (inclusief intakegesprek en cursusmateriaal).

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden.

Meer informatie
Voor meer informatie en het aanvragen van een incompanycursus, kunt u contact opnemen met Jan Cromwijk, cromwijk@dwa.nl, 088 – 163 53 72.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties