DWA/Lente-akkoord cursus: Woningen ontwerpen conform de EPG-norm (NEN 7120)

bouwTijdens deze korte praktijkcursus krijgt u inzicht in de achtergronden van de EPG-rekenmethodiek (conform NEN 7120) en de gevoeligheden van deze rekenmethodiek. Speciale aandacht is er voor pragmatische en slimme combinaties van maatregelen om bepaalde woningconcepten te realiseren.

Ook wordt een aantal softwarepakketten om de EPC op basis van de NEN 7120 te berekenen toegelicht. Gezamenlijk wordt er met de docent aan de slag gegaan met één van die pakketten om zelfstandig de EPC van enkele woningconcepten te berekenen.

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor conceptontwikkelaars, projectontwikkelaars, projectmanagers, projectleiders, werkvoorbereiders en calculators die meer willen weten over de achtergronden van EPG-berekeningen en inzicht willen krijgen in gevoeligheden van de methodiek.

Datum en locatie
27 november 2014 van 09:00- 13:00 uur te Utrecht

Kosten open inschrijving
€ 235,- excl. btw per dagdeel, inclusief cursusmateriaal en catering. Wie aansluitend (dus op dezelfde dag) ook de cursus ‘EPC 0,4, energieneutraal of nul-op-demeter?’ volgt, betaalt voor deelname aan beide cursussen samen € 395,00 (in plaats van € 470,00 bij afzonderlijke deelname).

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de DWA-website.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties