Lente-akkoord/DWA cursus – Zonnige huurwoningen

VoorbeeldprojectenHoe ziet het investerings- en exploitatieplaatje van zonne-energiesystemen eruit? Volg de Cursus ‘Zonnige huurwoningen’ op 29 oktober 2015. Geschikt voor projectontwikkelaars en medewerkers van bouwbedrijven, woningcorporaties, VvE’s, beheerders en adviseurs.

Met de zon steeds hoger aan de hemel ziet u vast mogelijkheden voor de toepassing van zonne-energiesystemen. Praktische aandachtspunten bij toepassing van zonne-energie staan centraal in de training op 29 oktober a.s.. In één dag licht onder meer Dick van ‘t Slot, expert van DWA, de achtergronden van zonne-energiesystemen toe, de bouwkundige en installatietechnische aandachtspunten bij toepassing ervan, de beheers- en onderhoudsaspecten, de financiële en juridische aspecten.

De cursuslocatie in Gorinchem beschikt over een praktijkruimte waar diverse zonne-energiesystemen opgesteld staan; hierdoor ontstaat een goede mix tussen theorie en praktijk. Meer informatie over de inhoud van de training vindt u hier.

Voor wie?
Medewerkers van woningcorporaties die inzicht willen hebben in de (on)mogelijkheden, consequenties en aandachtspunten van zonne-energiesystemen voor het eigen woningbezit. Bijvoorbeeld stafmedewerkers van woningcorporaties, gemeenten en andere instellingen. Ook interessant voor VvE’s, beheerders en adviseurs, projectontwikkelaars en medewerkers van bouwbedrijven (projectleiders, koopbegeleiders en werkvoorbereiders).

Meer informatie en aanmelden
Direct aanmelden graag via het aanmeldformulier. Bekijk ook andere trainingen van DWA, onder andere in samenwerking met het Lente-Akkoord aangeboden, zoals over technische installaties, het realiseren van woningen met EPC 0,4 of energiezuinige en gezonde scholen via www.dwa.nl/cursussen.

Vragen? Neem contact op met Gabrielle Uitbeijerse.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties