Discussiebijeenkomst Rc=5,0 op 22 november

Op 25 oktober kwamen zes bouwbedrijven en een belegger op een bouwplaats van Koopmans bijeen om de ervaringen met Rc=5,0 en andere robuuste energiebesparende maatregelen te bespreken. Dit bouwplaatsbezoek was de laatste in een reeks van drie. In totaal zijn zes woningbouwprojecten de revue gepasseerd. De deelnemende bouwbedrijven zijn: BAM Woningbouw, Heijmans, VDM Woningen, Bouwbedrijf Boot, Planhus, Koopmans met Amvest.

Nieman Raadgevende Ingenieurs werkt de discussiepunten nu uit in een concept eindrapportage. De uitkomsten worden op donderdagmiddag 22 november gepresenteerd en bediscussieerd. Is een Rc van 5,0 voor zowel vloeren, daken als gevels het meest optimaal of is een differentiatie gewenst? Wat zijn de terugkerende gevoelige aansluitdetails? Wat betekent een Rc van 5,0 voor het comfort in combinatie met natuurlijke toevoer van ventilatie? Deze bijeenkomst is, net als de startbijeenkomst op 29 augustus, voor alle belangstellenden toegankelijk.

Datum: donderdagmiddag 22 november
Locatie: kantine Nieman Raadgevende Ingenieurs, Atoomweg 400, 3542AB Utrecht
Tijd: 13.00u inloop (koffie en thee), 13.30u-16.30u programma, borrel met hapje na afloop
Kosten: geen
Voor wie: praktijkprofessionals met aantoonbare ervaring met Rc=5,0 en andere robuuste maatregelen
Aanmelden: het aantal deelnemers is beperkt. We registreren aanmeldingen op volgorde van binnenkomst, u kunt zich hier aanmelden.

Neem voor meer informatie contact op met Claudia Bouwens: cb@lente-akkoord.nl of 070 337 03 36.

 

 

 

 

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties