Duurzaam Gebouwd op locatie: duurzame scholen

Logo_Op_Locatie_DG_DEFDuurzaam Gebouwd organiseert jaarlijks 10 bijeenkomsten onder de naam: ‘Duurzaam Gebouwd Op Locatie’. Op 10 oktober is het thema: duurzame scholen.

Tijdens deze bijeenkomsten komen professionals bij elkaar om over een specifiek thema kennis te delen, kennis te vergaren en inspiratie op te doen. De bijeenkomsten van maximaal 100 deelnemers vinden plaats op een locatie die goed past bij het thema. Na het bijwonen van de presentaties, gegeven door experts, is het voor deelnemers mogelijk om met elkaar én met de sprekers te sparren.

Opzet
Uw tijd is kostbaar. Een bezoek aan ‘Duurzaam Gebouwd Op Locatie’ kunt u efficiënt inpassen in uw planning. De bijeenkomst start om 9.00 uur, met een hartelijke ontvangst en een lekkere kop koffie of thee. Vanaf 9.30 uur tot circa 10.45 uur wordt u geïnspireerd door presentaties van experts. Hierna kunt u tot 11.30 uur uw tijd gebruiken om te netwerken. Kortom: ‘Duurzaam Gebouwd Op Locatie’ is een fantastische start van uw (dan al) succesvolle dag.

Tijd en plaats
Datum 10 oktober 2014
Tijd 9:00-11:30 uur
Locatie Nog niet bekend

Aanmelden en meer informatie
duurzaamgebouwd.nl

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties