Duurzaam Gebouwd-seminar Smart Buildings

Meten is weten. Maar wat wil jij weten? Welk probleem wil je oplossen? En hoe kom je tot een business case voor jouw gebouw? Marktvisies van 3 gastsprekers en een zaaldiscussie staan op het programma. 

Een verdubbeling van de investeringen in Smart Buildings. Dat is het vooruitzicht voor de bouw voor 2019. Logisch: ken jij nog opdrachtgevers die niet voor een optimale persoonlijke beleving van gebruikers en een comfortabel binnenklimaat gaan? Smart is de nieuwe standaard: optimaliseren van mobiliteitsstromen, intelligent uitwisselen van warmte en maximaliseren van de energie-efficiëntie zijn slechts enkele voordelen.

Ook benieuwd naar de trends en kansen die samenhangen met dit onderwerp? Op 5 juli staan experts uit verschillende hoeken van de markt op het podium om je te vertellen over security en privacy, de meerwaarde van slimme gebouwen en de trends en kansen die met het onderwerp samenhangen. Ook in één ochtend klaar zijn voor de toekomst? Dan zien we je op 5 juli op de BouwCampus van de TU Delft.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties