Duurzaam Gebouwd seminar voor corporaties – Haarlem

duurzaamgebouwdKosteloos in één middag compleet up to date zijn over alle ins en outs omtrent woonlastenreductie? Duurzaam Gebouwd organiseert een seminarreeks op vier locaties om de verduurzaming van bestaand vastgoed bij woningcorporaties te versnellen.

Deze seminarreeks is onafhankelijk samengesteld en is exclusief en gratis toegankelijk voor de doelgroep. De vier middagen bestaan uit vier inspirerende en inhoudelijke sessies. De maximale capaciteit voor deze seminarreeks is per locatie 70 personen, dus registreer u snel en zorg dat u erbij bent!

Sprekers
Leen van Dijke is voormalig politicus voor de Reformatorische Politieke Federatie (RPF) en de ChristenUnie. Hierna heeft hij meerdere posities bekleed waaronder bij VolkerWessels. Tegenwoordig is hij werkzaam bij onder andere het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Jan Willem van de Groep is programmaregisseur van het innovatieprogramma EnergieSprong. Daarnaasts is hij de bedenker en drijvende kracht achter de Stroomversnelling: een deal tussen een flink aantal corporaties en grote bouwers.

Anke van Hal is hoogleraar Sustainable Building and Development bij het Center for Sustainability van Business Universiteit Nyenrode en is tevens als praktijkhoogleraar Sustainable Housing Transformation verbonden aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft.

Menso Oosting is een bestuurder die met enthousiasme, inspiratie, humor en leiderschap (ver)bouwt aan een duurzame organisatie in een dynamische en complexe externe omgeving. Een man van woorden én daden met oog voor mensen én resultaten. Hij is bestuurslid bij NeVaP.

Daniël de Vries (advocaat sinds 1999) is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, vastgoedrecht en huurrecht. Hij adviseert en procedeert op het gebied van overlast, onderhuur, indeplaatsstelling, renovatie, gebreken en asbest, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van het leerstuk van afgebroken onderhandelingen (inzake vastgoedtransacties).

Wietse Walinga is directeur van het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Sinds maart 2009 is Wietse Walinga de mede-oprichter en partner van Kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Anno 2014 is de weblog doorontwikkeld tot hét leidend kennisplatform over duurzaam bouwen met ondersteuning van ruim 150 aangesloten partners en 50 topexperts vanuit de bouw en vastgoed.

Rob Withaar is als commercieel directeur verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en communicatie van Talen Vastgoedonderhoud, onderdeel van De Verduurzamers. Rob is gedreven, resultaatgericht, enthousiast, zeiler en inspirator en werkt vanuit zijn passie voor het thema Betaalbaar Wonen en Duurzaam Investeren.

Esther Zachariasse staat voor het samen ondernemen. Ze is een atypische ondernemend en verbindend advocaat met een innovatieve focus op het creëren van kansen en (zakelijke) meerwaarde.

Doelgroep
Directieleden, Manager vastgoed, Directeur onderhoud, Manager onderhoud, Architecten, Projectleider duurzaamheid, Adviesbureaus

Programma
Klik hier om de complete brochure te bekijken.

Inschrijven
Deelname aan deze bijeenkomst is voor de doelgroep geheel kosteloos. Er is plaats voor maximaal 70 deelnemers. De organisatie selecteert bij meer dan 70 inschrijvingen op basis van inschrijving en functieprofiel.

Naar het inschrijfformulier

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties