Duurzaam Gebouwd Training – monitoring en analyse prestatiecontracten en/of ESCo’s

training_retscreen_ii_monitoring_en_analyse_van_verduurzaming_en_escosNa deze training kunt u zelf prestatieafspraken van een verduurzamingsproject vaststellen, monitoren en analyseren, krijgt u inzicht in de bijbehorende risico’s en bepaalt u de baseline van een project. Deze vaardigheden kunnen ook toegepast worden bij Esco’s.

Centraal in deze training staat het vaststellen, de monitoring, de analyse en de risicoanalyse van prestatieafspraken van (bestaande) ESCo’s of andere verduurzamingsprojecten. Ook wordt het bepalen van de baseline van een project behandeld.

Aan de hand van diverse praktijkcases krijgt u inzicht in de instrumenten en leert u dit toe te passen met behulp van RETScreen. Deze software biedt u ondersteuning bij de besluitvorming over duurzame energieprojecten en vormt een krachtig hulpmiddel bij het monitoren van verduurzamingsprojecten gericht op energiebesparing en duurzame energieopwekking in gebouwen. U krijgt een overzicht van de uitgebreide mogelijkheden en gaat zelf met dit pakket aan de slag. Dit softwarepakket kent 430.000 gebruikers in 222 landen.

Meer informatie en inschrijven
Datum: 19-05-2015
Prijs: € 495
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Nyenrode Business Universiteit te Breukelen
Inschrijven

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties