Energiearme concepten trekken de bouw weer vlot!

logo_conceptueel_bouwenConcepten met een forse energieambitie trekken de aandacht nu blijkt dat deze zeer rendabel zijn door het ‘wegvallen’ van de energierekening bij de gebruiker. Daarom organiseert het Netwerk Conceptueel Bouwen op woensdag 26 juni een businessmeeting bij Woningcorporatie Portaal (Beneluxlaan 9, Utrecht) met als thema: Energiearme concepten trekken de bouw weer vlot!

Wat kunt u tijdens deze bijeenkomst verwachten?
• Het laatste nieuws over de Stroomversnelling (deal tussen bouwers en corporaties voor energienota=0 renovatie);
• Inzicht in de mogelijkheden die de Voorsprong u kan bieden;
• Inzicht in subsidiemogelijkheden voor energiearme concepten;
• Debat over hoe we met energiearme concepten de bouw weer vlot kunnen trekken;
• Een overzicht van innovatieve deelconcepten;
• Voldoende ruimte om andere innovatie partijen te ontmoeten.

Tijdens de Netwerkbijeenkomst is er een speciale markplaats voor bouwdeelconcepten. Wilt u uw deelconcept presenteren, stuur dan een korte mail naar info@netwerkconceptueelbouwen.nl. Wij zorgen er dan voor dat u alle informatie ontvangt.

De netwerkbijeenkomst start om 12:00 uur met een lunch. U kunt direct de marktplaats bezoeken. Het programma start om 13:00 uur en duurt tot 16:30 uur. Na afloop is er een borrel.

Aanmelden
Aanmelden kan op www.ncbevents.nl/businessmeeting hier vindt u ook alle informatie over deze bijeenkomst. Doe het wel snel, want het aantal deelnemers is beperkt!

Leden van het Netwerk Conceptueel Bouwen hebben gratis toegang. Overige gasten betalen een bijdrage van €250,-. U kunt tot 48 uur van te voren kosteloos afmelden. Bij het niet tijdig afmelden wordt er €50,- kosten in rekening gebracht.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties