Greenworks Academy: Luchtdicht bouwen voor de aannemer

luchtdichtTijdens het ontwerp van een energiezuinig woningen, al vanaf de Bouwbesluitnorm, moet rekening worden gehouden met de meest efficiënte manier van isoleren en het voorkomen van koudebruggen. De tweede stap in dit principe is voorkomen dat warme of koele lucht vanuit de woning kan ontsnappen naar buiten. Dit principe wordt in het Bouwbesluit aangegeven met luchtdicht bouwen.

Cursisten worden zich meer bewust van het concept luchtdicht bouwen en alle details waar men op dit gebied rekening mee dient te houden. Met de verkregen kennis van deze training wordt het voor de cursisten inzichtelijk welke praktische problemen er zijn op dit gebied en hoe men hier het beste mee om kan gaan. Uiteraard zodanig dat er luchtdicht gebouwd kan worden, met alle (duurzame) voordelen van dien. De training combineert de thema’s Leren, Zien en Doen.

Voor wie?
Deze training is voornamelijk bestemd voor aannemers, zzp’ers, werkvoorbereiders, uitvoerders, woningbouwverenigingen en architecten die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van luchtdicht bouwen.

Inhoud
• Toelichting Greenworks
• Toelichting luchtdicht bouwen
• Het gebruik en de eigenschappen van de benodigde materialen binnen luchtdicht bouwen.
• Kwaliteitsborging: hoe controleer je of de gewenste kwaliteit behaald wordt?

Bij voltooiing van de opleiding ontvangt de deelnemer een certificaat.

Datum, tijd en plaats
Breda
ma. 25 apr. 2016 Luchtdicht bouwen voor de aannemer 13.00-17.00

Meld u hier aan voor deze training

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties