Greenworks cursus Hoe verkoop ik duurzaamheid?

greenworksDuurzaamheid is een niet meer weg te denken begrip en gaat over: het gaat lang mee, is weinig onderhevig aan slijtage of bederf en is weinig tot niet milieubelastend. 

Duurzaam heeft ook te maken met de manier waarop je onderneemt en gaat over mens, milieu en maatschappij. Maar hoe verkoop ik duurzaamheid aan mijn klant? Hoe weet ik of het mijn opdrachtgever interesseert?

Doel
Het doel van deze training is het bewust worden van alle aspecten in relatie tot duurzaam bouwen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat doet het er toe, wanneer ben ik onderscheidend, maar bovenal, hoe communiceer ik mijn meerwaarde en zet ik dit om in profit.

Voor wie?
Deze training is bedoeld voor iedereen in de bouwkolom die zich wil verdiepen in de commerciële kansen die er liggen op het vlak van duurzaamheid.

Wanneer?
10 juli  (14:00-18:00 uur)

Waar?
Greenworks Academy
Huifakkerstraat 18
4815 PN Breda
T: 076 – 548 47 00

Meer informatie over deze cursus vindt u hier. Bekijk ook de algemene brochure over Greenworks cursussen.

Aanmelden kan via info@greenworksacademy.nl

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties