Groen 2012: congres slimme energienetten

Club 2025, stichting Energy Valley en Agentschap NL organiseren op 23 februari een congres rond de proefprojecten ‘intelligente energienetten’. Dat zijn energienetten waarin huishoudens, installaties en voertuigen schone energie opwekken en uitwisselen. In de proefprojecten wordt onderzocht hoe het duurzame elektriciteitsnetwerk van de toekomst eruit ziet, inclusief benutting van lokaal opgewekte energie.
Bedrijven, woningcorporaties en gemeenten kunnen tijdens het congres in gesprek gaan met initiatiefnemers van een aantal proefprojecten en kijken welke kansen er voor hen liggen op het gebied van slimme netten.

Het programma bestaat uit een plenaire sessie over slimme netten in Hoogkerk, Zeewolde en Zaanstad en biedt ruimte om in een een-op-een gesprek door te praten met trekkers van deze proefprojecten. Daarnaast biedt Groen 2012 informatie over duurzaam bouwen en wonen, groen gas, en slim omgaan met energie.
Het congres vindt plaats op de eerste dag van Event Groen 2012, dat loopt van 23 tot en met 26 februari en wordt georganiseerd door Club 2025, stichting Energy Valley en Agentschap NL.

Datum 23 februari 2012
Tijd 09.00-17.00u (daarna borrel)
Locatie
WTC Leeuwarden
Kosten € 145,00
Meer informatie en aanmelden www.groen2012.nl

 

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties