Het Grote Duurzaamheidscongres 2016

Nul op de Meter - 800Een duurzame leefomgeving met het oog op de toekomst

De gemeente Rijswijk vindt duurzaamheid belangrijk. Ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid dragen bij aan een sociale, groene, aangename woon- en leefomgeving. Om concrete stappen te zetten en aanbevelingen te doen naar politiek Nederland voor het verder verduurzamen van gemeentes, organiseert de gemeente Rijswijk Het Grote Duurzaamheidscongres op donderdag 19 mei 2016 in de Broodfabriek in Rijswijk.

De gemeente Rijswijk is met haar wijk RijswijkBuiten een van de koplopers op het gebied van een duurzame woon- en leefomgeving in Nederland. Wat zijn de succesfactoren en waar kunnen we nog verder gaan? Hoe kunnen we met elkaar dit succes doorvoeren in de nieuwe en de bestaande bouw in Rijswijk en de rest van Nederland?

Datum: donderdag 19 mei 2016
Tijd: middag
Locatie: de Broodfabriek in Rijswijk
Doelgroepen: lokale-, provinciale- en Rijksoverheid, bouwende partijen, architecten, adviesorganisaties, bedrijven en stakeholders

Wilt u ook meepraten, uw ervaringen delen en inspiratie opdoen? Wilt u input leveren aan het rapport met aanbevelingen voor het nog verder te ontwikkelen beleid en regelgeving richting (politiek) Nederland? Reserveer dan nu 19 mei in uw agenda en meld u hier aan.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties