Kantoor vol Energie organiseert De Ontmoeting

kantorenOntmoet op 28 november grote en aansprekende kantoorgebruikers die energieneutraliteit fundamenteel onderdeel maken van hun huisvesting. Wie helpt deze bedrijven bij het concreet maken van hun vraag naar energieneutrale huisvesting? Het doel: dat de gebruikers in 2015 kunnen werken in een energieneutraal kantoor!

Kantoor Vol Energie nodigt u uit voor een ontmoeting met deelnemers zoals ANWB en USG People. Zij zoeken naar nieuwe huisvestingsoplossingen in bestaande gebouwen, met energieneutraliteit als harde randvoorwaarde. Het programma Kantoor vol Energie is onderdeel van Energiesprong en werkt aan de transitie van de bestaande kantoorvoorraad naar energieneutraal.

Doel van De Ontmoeting
Tijdens de middag gaan we aanbieders van kantoren en gerelateerde diensten kennis laten maken met de nieuwe gebruikersvragen; Wat zijn de dromen en wensen? Waar worstelt men mee? Wat is nodig van de markt en welke processtappen worden gemaakt? Verder willen de gebruikers tijdens deze middag ervaren dat er in de markt voldoende potentieel is om hun huisvestingsvraag in te vullen. Het gesprek met elkaar staat centraal tijdens deze inspirerende, leerzame én productieve middag!

Interessant voor
Personen, bedrijven of samenwerkingsverbanden die zich geroepen voelen om op deze vragen antwoord te geven en hun kennis en ervaring in te brengen. Heeft u op het gebied van energieneutrale huisvesting al een idee over innovatieve concepten, vernieuwde business cases en andere samenwerkingsvormen? Of wilt u deze de komende periode juist gaan ontwikkelen en wilt u weten wat er bij deze gebruikers speelt? Bent u zelf een gebruiker en geïnteresseerd in een energieneutraal pand? In alle gevallen bent u bij deze bijeenkomst aan het juiste adres.

Programma
De middag start met een lunch vanaf 12.00 uur en eindigt rond 16.30 uur met een netwerkborrel. Het programma begint om 12.30 uur met een inleiding over nieuwe kansen en uitdagingen vanuit Kantoor vol Energie door Eelco Ouwerkerk. Vervolgens staat de middag in het teken van de gebruikers. Zij ontmoeten u graag in kringgesprekken waar onder begeleiding van Kantoor vol Energie gesproken kan worden over de ambities, uitdagingen en vragen. De locatie ligt centraal in Nederland en is makkelijk bereikbaar. Meer informatie over het programma van de middag volgt.

Ziet u kansen en een plek voor uw eigen ambities? Meld u dan hier aan.


Gerelateerde berichten

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties