Brochure ‘Bouwen aan een goede schil’ herzien en herdrukt

bouwen-aan-een-goede-schil-updateEnergiezuinig en comfortabel wonen begint bij een goede gebouwschil: thermisch isolerend, kierdicht en zonder koudebruggen. Daarvoor is een gedetailleerd ontwerp nodig dat met gebruikmaking van de juiste materialen op een zorgvuldige manier wordt uitgevoerd, en goede ventilatievoorzieningen bevat.

In juni 2013 publiceerde het Lente-akkoord de brochure "Bouwen aan een goede schil". Vanwege de aanhoudende belangstelling voor deze publicatie is de inhoud geactualiseerd met de regelgeving van 2015 en opnieuw gedrukt. De brochure biedt praktische handreikingen en inzichtelijke foto’s die laten zien hoe het wél en niet moet. De inhoud is gebaseerd op de lessen van enkele projecten die een 'excellente energieprestatie' realiseren.U kunt hier de vernieuwde versie downloaden.

Wilt u de gedrukte versie ontvangen voor uw collega’s, of voor uw cursus of bijeenkomst? Stuur dan een mail naar info@lente-akkoord.nl met vermelding van het benodigde aantal en het ontvangstadres.