Gedrukte editie "Balansventilatie met warmteterugwinning"

balansventilatieBalansventilatie met warmteterugwinning (wtw) heeft een slecht imago. Maar de laatste jaren worden er steeds vaker woningen opgeleverd waarin het systeem succesvol is toegepast: tot volle tevredenheid van bewoners. Want een goed ontworpen, goed geïnstalleerd en goed onderhouden systeem levert comfort, energiebesparing en een gezond binnenmilieu.

In de Lente-akkoord brochure "Balansventilatie met wtw in de woningbouw" zijn belangrijke leerpunten uit succesvolle projecten op een rijtje gezet. Met foto’s die laten zien hoe het wel én hoe het niet moet, en met tips en ervaringen van praktijk-professionals. U krijgt nieuwe praktische inzichten die u direct kunt toepassen.

De gedrukte editie van de brochure is nu ook beschikbaar. Belangstellenden kunnen deze kosteloos bestellen door een mailtje te sturen naar info@lente-akkoord.nl onder vermelding van het gewenste aantal en het verzendadres. Vraag extra exemplaren aan voor collega’s, voor een bijeenkomst of voor een cursus.

Deze Lente-akkoord brochure is opgesteld in samenwerking met leden van de expertgroep: VACpunt Wonen, VLA, Uneto-VNI, ISSO, RVO, DWA, Zehnder, Brink Climate Systems, Giesbers & van der Graaf, Nieman RI, Ymere, LBP SIGHT en Aannemersbedrijf van der Gragt.

U kunt hier de digitale brochure downloaden

Zie ook het artikel "Lente-akkoord brochure: Balansventilatie met wtw in de woningbouw"