Geslaagd webinar 'Goed en gezond mechanisch ventileren'

webinar-mechanische-ventilatieOp donderdag 3 december vond er een webinar plaats naar aanleiding van de publicatie van de Lente-akkoord brochure over Mechanische Ventilatie. Het webinar werd goed bezocht en goed gewaardeerd. Een gemêleerd gezelschap van aannemers, architecten, installateurs, adviseurs en toeleveranciers - tezamen ruim 250 deelnemers - bekeek het webinar van begin tot eind.

Het webinar is hier in zijn geheel terug te zien. Een aantal vragen die gesteld werden tijdens het webinar worden binnenkort schiftelijk beantwoord door de experts en de moderators in de vorm van 'veel gestelde vragen' (zie ook de veel gestelde vragen n.a.v. het eerdere Webinar over balansventilatie).

De aanleiding voor dit webinar was het verschijnen van de Lente-akkoord brochure Mechanische ventilatie in woningen. Deze brochure is vanaf eind volgende week tevens verkrijgbaar in een gedrukte editie (oplage 1000 stuks). Wilt u de gedrukte versie ontvangen voor uw collega’s, of voor uw cursus of bijeenkomst? Stuur dan een mail naar info@lente-akkoord.nl met vermelding van het benodigde aantal en het ontvangstadres. De gedrukte versie wordt vanaf 9 december verstuurd.

Ook de Lente-akkoord brochure over Balansventilatie met wtw in de woningbouw is uiteraard nog steeds verkrijgbaar.