Lente-akkoord en SBRCURnet lanceren gratis cursus

rijswijkbuiten-fotoKomend najaar organiseert SBRCURnet voor het Lente-akkoord zes bijeenkomsten op verschillende locaties met als titel: EPC: opleveren wat je hebt beloofd.

Wie energiezuinige woningen wil realiseren, moet zichzelf verbeteren. Want comfortabel, luchtdicht, gezond en energiezuinig bouwen met prestatiegaranties vereist vooral deugdelijk bouwen. Dat gaat niet vanzelf: het komt aan op zorgvuldigheid en aandacht voor kwaliteit.

Cursusleider Willem Koppen van Koppen VastGoed in Heerhugowaard weet uit eigen ervaring dat zoiets niet vanzelf gaat. “Ik kwam er achter dat ook ik met de beste intentie onbewust onbekwaam was. Dat geldt nog steeds voor bijna elk bouwbedrijf en vele timmerfabrikanten” .

Met zijn expertise geeft Koppen veel praktijktrainingen. Daarnaast begeleidt hij bouwprojecten, wordt hij gevraagd als schadedeskundige bij arbitragezaken en hij beheert de database BIOM.nl. Dit is een verzameling van ruim 1.000 projectneutrale foto’s van aangetroffen uitvoeringsfouten, plus mogelijke gevolgen en oplossingen.

Koppen is een van de grondleggers van BouwTransparant, een methodiek om bouwende partijen verder te helpen om bouwprestaties te verbeteren en die prestaties ook aan te tonen op het gebied van gezondheid, comfort, energie en onderhoud. Ook is Koppen de bedenker van de Icoonwoning, een energieleverende meet- en demonstratiewoning in Heerhugowaard, die tevens dienst doet als zijn kantoor.

Wat leert u?
Samen met u loopt Willem Koppen de meest gestelde vragen uit de praktijk rondom energiezuinig bouwen langs. Daarbij gebruikt hij de methodiek Bouw Transparant 2.0 en een groot aantal verduidelijkende foto’s en filmpjes. Doelgroep voor deze kosteloze cursussen: uitvoerders en managers van bouwbedrijven.

Aanmelden en meer informatie
Basisbijeenkomst Diemen 30 oktober
Verdiepingsbijeenkomst Almelo 30 september
Verdiepingsbijeenkomst Amersfoort 7 oktober
Verdiepingsbijeenkomst Dordrecht 12 november
Verdiepingsbijeenkomst Diemen 25 november
Verdiepingsbijeenkomst Doetinchem 11 december


Gerelateerde berichten

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties