Lente-akkoord/DWA cursus: Succesvol toepassen van warmtepompen

1.5 open wko appartementWarmtepompen kunnen zeer succesvol worden toegepast, maar helaas zijn er ook warmtepompen die negatief in de publiciteit komen. Bijvoorbeeld omdat bewoners ontevreden zijn over de hoge energiekosten of over het comfort. Ook zijn gebruikers soms met handen en voeten gebonden aan een exploitatie- of onderhoudscontract. Met een juiste aanpak kunt u dergelijke problemen voorkomen.

Tijdens de eendaagse cursus ‘Succesvol toepassen van warmtepompen’ leert u aan de hand van praktijkervaringen hoe u warmtepompen in uw eigen project het beste kunt toepassen. Daarnaast wordt u door middel van discussie en opdrachten aan het denken gezet over een betere aanpak. Succesvolle praktijkvoorbeelden inspireren u om zelf aan de slag te gaan. De KopStaart aanpak, ontwikkeld door de partners van het Lente-akkoord, vormt de rode draad door de cursus.

Meer informatie en aanmelden
De cursus plannen we in bij voldoende interesse. Geef uw interesse aan via het interesseformulier. Informatie over de cursus vindt u hier http://www.dwa.nl/warmtepompen. Vragen? Neem contact op met Gabrielle Uitbeijerse.


Gerelateerde berichten

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties