Manifestatie De Voorsprong 2013

energiespron-logoDe derde nationale Manifestatie De Voorsprong vindt plaats op 21 november. In één dag krijgt u een goed beeld van nieuwe bouwprocessen, innovatieve technieken, alternatieven voor aanbesteding en een ‘andere’ kijk op woonconsumenten.

De voorrondes voor meest innovatieve woningconcepten hebben de volgende genomineerden opgeleverd. Voor renovatie: HuisvanU van Plegt-Vos en PlatformRenoveren van VolkerWessels. Voor nieuwbouw zijn genomineerd: Huybregts Systeembouw Blue Casco, SMART Collectie van BAM, De Bongerd van ERA Contour, PlatformBouwen van VolkerWessels en opnieuw HuisvanU. Twee Wildcards werden gegeven aan: Groene Vingers en WOODstacker. Deze genomineerden zijn geselecteerd uit 17 inzendingen.

De genomineerde opdrachtgevers: HEEMwonen, Stadlander, QuaWonen, De Alliantie, Stichting Woningbeheer Betuwe en Woningstichting Bergh. Deze genomineerden zijn gekozen in Regiotafels van het Netwerk Conceptueel Bouwen op basis van de gezamenlijk geformuleerde Leidraad. De presentaties van alle opdrachtgevers die participeerden aan de Regiotafels zijn te bekijken op de site van Netwerk Conceptueel Bouwen.

Prijzen worden uitgereikt tijdens de manifestatie.

Meer informatie en aanmelden
Het uitgebreide programma vindt u hier
Aanmelden als bezoeker kan hier
Aanmelden voor de conceptenmarkt kan hier

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties