Minister Blok opent ZEN-festival op 3 november

stef-blokHet ZEN-festival 2016 zal worden geopend door minister Stef Blok van Wonen en Rijksdienst. Verder hebben onder andere Paul de Ruiter (Paul de Ruiter Architects), Ben van der Burg (ondernemer en innovator) en Wim van den Bogerd (Klimaatgarant) hun medewerking toegezegd. ZEN staat voor Zeer Energiezuinige Nieuwbouw, van bijna energieneutraal tot energieleverend, met de bewoner als uitgangspunt.

Terwijl half Nederland op vakantie was heeft de ZEN-festival organisatie stevig doorgewerkt aan het programma, en dat staat inmiddels in de steigers. Op de festival-website vind je het voorlopige programma en een overzicht van alle tot nu toe bevestigde sprekers.

Kennispartners
Het ZEN-festival is een initiatief van Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB: de marktpartijen in Lente-akkoord Zeer Energiezuinige Nieuwbouw. Het ZEN-festival is voor hun leden, maar óók voor architecten, de toeleverende industrie, installatietechnische bedrijven en adviseurs. Daarom werken we samen met een aantal kennispartners, waaronder RVO.nl, NVTB en NLingenieurs. Nieuwe kennispartners worden binnenkort bekend gemaakt.

Kom ook naar het ZEN-festival op donderdag 3 november! Zie, hoor en leer van koplopers en trendsetters waar we als sector staan en waar we heen gaan. Deel jouw kennis, inzicht en praktijkervaring op het gebied van zeer energiezuinige concepten, technieken, financiering, bewonersgedrag, marketing, verkoop en wet- en regelgeving.

Wil je weten wie je gaat ontmoeten tijdens het ZEN-festival? Vertegenwoordigers van meer dan 70 organisaties zijn inmiddels geregistreerd. Bekijk hier het actuele overzicht.


Gerelateerde berichten

Tags:

#ZEN16 ZEN

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties