Pitch jouw idee op het ZEN-festival 2016

blauwhoedOp 3 november vindt in Den Bosch de eerste editie plaats van het ZEN-festival. ZEN staat voor Zeer Energiezuinige Nieuwbouw, van bijna energieneutraal tot energieleverend, met de bewoner als uitgangspunt. Uiteraard is er in het festival-programma veel aandacht voor nieuwe ideeën en technieken, maar het kan altijd beter – en daar hebben we jou bij nodig!

Voor het programma-onderdeel ZEN ideeën-carrousel zijn we op zoek naar mensen met een origineel, slim, innovatief idee om woningen en wijken energieneutraal danwel energieleverend te maken. Heb jij een originele oplossing, een andere aanpak, een nieuwe financieringsbron of een verrassend concept bedacht? Helpt jouw idee om Zeer Energiezuinige Nieuwbouw te realiseren op zo’n manier dat de bewoner én de samenleving er echt blij van worden? Neem dan contact met ons op, en misschien presenteer jij straks jouw idee op het ZEN-festival.

Het is natuurlijk mooi als het idee nu al concreet in innovatieve projecten wordt toegepast, maar dat is geen voorwaarde voor deelname. Het gaat meer om het potentieel van je idee. De ZEN-ideeën-caroussel zal op 3 november op twee manieren gestalte krijgen: je krijgt de mogelijkheid om een korte pitch te doen in een deelsessie, samen met andere innovators, of je mag je idee presenteren in de vorm van een wandposter.

Heb jij een idee voor de ZEN-festival ideeën-carrousel? Neem dan snel contact op met Claudia Bouwens.


Gerelateerde berichten

Tags:

#ZEN16 ZEN

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties