Plangarant cursus luchtdicht bouwen (Almelo)

luchtdichtGezond, comfortabel, duurzaam en met de laagste woonlasten, dat is wat opdrachtgevers mogen verwachten. Luchtdicht bouwen speelt een belangrijke rol bij de gezondheid en comfort van een gebouw en de woonlasten daarvan en het voorkomen van bouwfysische problemen.

Luchtdichtheid is geen vrijblijvende zaak meer, maar wordt vastgelegd in gebouwprestaties die ook daadwerkelijk gerealiseerd moeten worden. In samenwerking met Dantuma Wegkamp bieden wij u exclusief de mogelijkheid om uw kennis te vergroten.

Aan de orde komen onder andere :

  • Wat is luchtdichtbouwen
  • Wettelijke eisen
  • Voordelen
  • Wat is Qv10 en de relatie met het gebouw
  • Ontwerpen van luchtdichtbouwen
  • Materialen
  • Kosten c.q. besparingen

Doel
De cursus geeft u inzicht in luchtdichtbouwen en waar u rekening mee moet houden in het ontwerp en uitvoering. Praktisch en helder zetten we de regelgeving op een rijtje waarmee u uw actuele kennis kunt toetsen.

Voor wie
Medewerkers die te maken hebben ontwerp, voorbereiding en uitvoering van projecten.

Door wie
Een docent die zeer deskundig is op het gebied van luchtdichtbouwen en bouwfysica. De bijeenkomst zal gericht zijn op een directe vertaling van de theorie op de praktijk. Inbreng van eigen voorbeelden is meer dan welkom.

Kosten
Het standaard tarief bedraagt € 215,00 (excl. BTW) per persoon. Voor deelnemende organisaties geldt een gereduceerd tarief van: € 165,00 (excl. BTW) per persoon. Maximaal 20 personen. Tijdens de cursus ontvangt u hand-outs van de presentatie. Dit materiaal zal tevens digitaal aan u worden verstuurd.

Locatie en tijd
De cursussen vinden verspreid door het land plaats, zodat er altijd wel één bij u in de buurt is. De cursus start om 16:00 en duurt tot 20:00. Voor een broodje wordt gezorgd.

Inschrijven
Via het inschrijfformulier onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor de cursus luchtdichtbouwen. Indien u zich voor een cursus inschrijft en er is geen plaats meer, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties