Praktijkdag Luchtdicht Bouwen voor Grote Gebouwen

luchtdicht-bouwenOp 25 november 2015 organiseren Nieman Kettlitz Gevel-en Dakadvies en Nieman Raadgevende Ingenieurs de Praktijkdag Luchtdicht Bouwen voor Grote Gebouwen. Dit als het vervolg op de succesvolle 1ste Praktijkdag Luchtdicht Bouwen die op 6 november 2014 plaatsvond.

Steeds meer bouwprofessionals ervaren het belang van luchtdicht bouwen niet alleen als ‘eis’, maar juist ook als een belangrijke indicator voor bouwkwaliteit. Deze tweede Praktijkdag Luchtdicht Bouwen geeft aandacht aan utilitaire gebouwen en brengt u in contact met ervaren professionals die met u samen de luchtdoorlatendheid van uw gebouwen kunnen beheersen.

Onderwerpen

  • U ziet de consequenties van luchtdicht bouwen voor de verschillende betrokkenen binnen het ontwerp- en bouwproces en de manier waarop de onderlinge samenhang bewaakt kan worden.
  • U leert het belang van luchtdichting en de relatie met dampdichting, hoe luchtdichting ontworpen, gerealiseerd en vastgesteld kan worden en hoe kan worden ingespeeld op ongewenste effecten.
  • U begrijpt de kritieke onderdelen voor de beheersing van de luchtdichtheid van grote gebouwen en de relatie met de vormgeving en inrichting van het gebouw.
  • Wij leggen U uit dat er veel te winnen is uit oogpunt van energiezuinigheid en thermisch comfort bij grote gebouwen met industriële gevels waar nog geen luchtdichting aanwezig is.
  • U neemt kennis van de mogelijkheden en beperkingen van de verschillende bouwmethoden, producten en bouwkundige detailleringen.

Download de flyer Praktijkdag Luchtdicht bouwen en lees hier een verslag van de 1ste praktijkdag luchtdicht bouwen.

Direct aanmelden kan hier. Meer informatie vindt u hier.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties