RVO Excursie: Wijk van Morgen

PH-huisZoekt u naar mogelijkheden om de energievoorziening van nieuw te bouwen of bestaande woningen duurzamer te maken? Of heeft u interesse hoe u een transitie naar een duurzame energievoorziening kan realiseren?

Meld u dan aan voor de Excursie ‘De Wijk van morgen; Duurzaam bouwen en duurzaam gebruiken’ en doe inspiratie, ideeën én handvatten op.

De Wijk van Morgen
De Wijk van Morgen, hét real-life laboratorium, ontwikkelt innovatieve technieken die direct toepasbaar zijn in de praktijk, met als resultaat een passiefhuis-niveau en 0-energie of hoger. U wordt ontvangen in het gebouw Eco/nnect in Heerlen. U krijgt een rondleiding door de gebouwen Eco/nnect, Flexhouse en Knik naar de zon en u bezoekt per bus de bestaande ‘Wijk van Morgen’ in Kerkrade-West, waar woningen (bouwjaar 1974) duurzaam gerenoveerd zijn.

Meer informatie en aanmelden
De excursie vindt plaats op woensdag 10 december van 14.00 – 16.30 uur. De organisatie in in handen van RVO, in samenwerking met Zuyd Hogeschool. Meer informatie vindt u hier. Het aanmeldformulier vindt u hier.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties