Seminar over natuurlijke ventilatie

duco-seminarsWat zijn de mogelijkheden en de impact van natuurlijke ventilatie op comfort, gezondheid en productiviteit. Dat zijn de vragen die worden beantwoord tijdens de seminars over natuurlijke ventilatie die Duco organiseert.

Duco Ventilation & Sun Control biedt Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen (VNV). In een reeks gratis seminars onder de titel ‘Scoren met natuurlijke ventilatie’ geven twee marktonafhankelijke sprekers de aftrap. Zij gaan op een wetenschappelijk onderbouwde manier dieper in op de mogelijkheden en de impact van natuurlijke ventilatie op comfort, gezondheid en productiviteit.

Tijdens de eerste helft geeft Prof. Dr. Ir. Jos Lichtenberg, hoogleraar Productontwikkeling aan de TU Eindhoven en bezieler van het House of Tomorrow Today (HoTT), zijn visie op de toekomst van natuurlijke ventilatie aan de hand van zijn vooruitstrevende HoTT-project in Sterksel.

Na de rust staaft Ir. Atze Boerstra, directeur/senior adviseur BBA Binnenmilieu, aan de hand van enkele onderzoeken tijdens de tweede helft de impact van natuurlijke ventilatie op comfort, gezondheid en productiviteit.

De seminars vinden plaats op vier unieke locaties:
03/06: Philips Stadion, Eindhoven
04/06: De Kuip, Rotterdam
11/06: GelreDome, Arnhem
12/06: Abe Lenstra Stadion, Heerenveen

Programma en inschrijven
Het uitgebreide programma en het inschrijfformulier vindt u hier. Schrijf u en/of uw collega’s snel in, want de plaatsen voor dit gratis seminar (incl. broodjeslunch) zijn beperkt!

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties