SPRYG studiedag BENG Woningbouw 2021

Vanaf 1 januari 2021 moeten al uw nieuwbouwaanvragen voor woningbouw aan BENG-wetgeving voldoen. Hoe speelt u in op deze nieuwe eisen? En hoe zien de in december 2020 te lanceren ‘last-minute specificaties’ eruit? Hoe scoren uw nieuwste plannen? Waar zitten de knelpunten in de Trias Energetica? Welke verbeterpunten zijn er?

Dat hoort u van de experts op deze actuele studiedag. In 1 dag wordt u meegenomen in het BENG-stappenplan voor nieuwbouwwoningen. U hoort o.a. de technische, juridische en financiële aspecten, zelfs voor Zeer Energiezuinige Nieuwbouw (ZEN).

Kom ook naar BENG Woningbouw 2021!

Met medewerking van:
Maarten van Poelgeest, sectortafel Gebouwde Omgeving Klimaatakkoord en Ministerie BZK
Robbert van Dijk, a.s.r. real estate
Jan van Barneveld, De Alliantie
Claudia Bouwens, NEPROM & Lente-Akkoord ZEN
Joost Ruiterkamp, Heijmans
Marco de Boer, VBTM Advocaten
Saskia Geerts, Fakton Energy
Annebeth Muntinga, ABT
Cees Leenaerts, W/E Adviseurs
Uw dagvoorzitter: Dick van Ginkel, TBI Woonlab

Bestemd voor
Deze studiedag is bestemd voor vastgoedprofessionals in de publieke en private sector: gemeenten, provincies, rijk, ontwikkelaars, investeerders, corporaties, zorginstellingen, campusbeheerders, netbeheerders, warmte- en energieleveranciers, architecten, juristen, financiers, ingenieurs, aannemers, installateurs en adviseurs.

Kosten
De kosten van deze studiedag bedragen €799,- (excl. BTW) per deelnemer. Dit is inclusief uw lunch, consumpties en parkeerkaart. Wij bieden een gereduceerde tarief van €699,- (excl. BTW) voor deelnemers werkzaam bij overheden, wooncorporaties, zorgverleners, retailers en logistiekers.

Meer informatie over het programma en inschrijven

Locatie
New Babylon
Anna van Buerenplein 48, 2595 DA Den Haag

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties