Start DGBC Future Leaders Program

GreenleaderawardDe Dutch Green Building Council organiseert de tweede editie van het DGBC Future Leaders Program, die start op donderdag 8 september 2016. Er is nog plek voor enkele deelnemers. Het DGBC Future Leaders Program is een vierdaags programma voor Young Professionals die de ambitie hebben op termijn de nieuwe (groene) leiders te worden.

Het inhoudelijke programma wordt door DGBC samengesteld, in samenwerking met Program Partner Nyenrode Business Universiteit. CoreNet Benelux en GRESB zijn Support Partners van dit leiderschapsprogramma. Naast inhoudelijke en hoogwaardige keynotes op het gebied van (duurzaam) leiderschap, kunnen de Young Professionals onderling ook kennis vergaren en delen. Er zijn bijdragen van toonaangevende professionals zoals onder andere hoogleraar Lidewey van der Sluis (Nyenrode), dr. mr. Bas Kodden (Nyenrode), Nils Kok (GRESB), Coert Zachariasse (Delta Development), Onno Dwars (VolkerWessels) en de winnaar van de Trouw Duurzame 100 Maurits Groen (WakaWaka). Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Young Professionals. Tevens krijgt elke deelnemer een LeiderschapCoach toegewezen, dit zijn voornamelijk huidige CEO’s en Green Leaders.

Op donderdag 8 september start het programma in Amsterdam (Jaz), waarna er twee terugkomdagen zijn in respectievelijk Utrecht (hoofdkantoor a.s.r.) en Rotterdam (Markthal). Het vierdaagse programma eindigt op 29 november tijdens de exclusieve DGBC Green Leadership Summit.

Meer informatie & aanmelden
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Via www.dgbc.nl/flp is meer informatie te vinden over het programma, de sprekers, de locaties en de deelnamecriteria.

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties