Stichting KERN cursus: Gecertificeerd passiefhuis vakman

passiefhuisStichting KERN biedt cursussen aan op het gebied van energetisch renoveren en bouwen. Deze zijn maatwerk, opgebouwd in modules en omvatten het gehele spectrum van onderwerpen om te komen tot (bijna) energieneutrale gebouwen.

De bouw en installatietechniek is veranderd en verandert verder. Hoe je nieuwe vaardigheden aanleert en toepast zoals duurzaam bouwen en integraal samenwerken, is een grote uitdaging voor de markt. Er zijn vakmensen nodig die zelfstandig kunnen werken, verantwoordelijkheid nemen en participeren in efficiënte samenwerkingsvormen om kwalitatief hoogwaardig duurzaam bouwen mogelijk maken. Zulke mensen opleiden is één van de doelen van KERN.

De opleidingen en cursussen van KERN hebben een flexibele modulestructuur. Je stelt je opleiding naar eigen inzicht samen. Dus je volgt altijd de opleiding die past bij jouw vermogens en interesses.

Cursus gecertificeerd Passiefhuis Vakman
In de bouwuitvoering werkzaam als vakman, aannemer of installateur? En sta je op het punt om energieneutraal te bouwen of renoveren? Wil je weten waarom passief bouwen een betrouwbare en economische interessante manier is om (bijna) energieneutraal te bouwen en renoveren? En wat erbij komt kijken in de bouwuitvoering? Schrijf je dan in voor de driedaagse cursus gecertificeerd Passiefhuis Vakman.

De eerstvolgende cursus vindt plaats op 2, 3 en 12 februari 2016 voor de specialisatie installatie en 10 februari voor de specialisatie gebouwschil; het examen is op 20 februari. Slaag je, dan ontvang je het internationaal erkende en gewaardeerde certificaat Passiefhuis Vakman.

Meer informatie en aanmelden

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties