Syntrus Achmea: “Vanaf 2017 alle grondgebonden woningen energienotanul”

vanaf-2017-alle-grondgebonden-energienotanulSyntrus Achmea heeft de ambitie om vanaf 2017 voor alle grondgebonden woningen energienotanul te hebben. Dit vertelt directievoorzitter Syntrus Achmea Real Estate & Finance Henk Jagersma samen met Onno Dwars, hoofd acquisitie en innovatie bij VolkerWessels Vastgoed. “Je moet onderweg daarnaartoe weerstanden overwinnen, maar zo zetten we een forse stap vooruit.”

Onno Dwars merkt dat er druk is op renovatie vanuit de Stroomversnelling. “Maar daar staan behoorlijke investeringen tegenover. Wat we zien in de Stroomversnelling is dat de vraag versus het aanbod voor de particuliere sector en beleggers nog niet matchen, ook niet op het financiële vlak.” Onno Dwars vertelt hier meer over tijdens de seminars Nul op de Meter (NOM) samen met twee Commercieel Directeuren van ING Real Estate Finance, die ook een inhoudelijke bijdrage leveren aan de seminarreeks van Duurzaam Gebouwd op 1 en 9 november, in respectievelijk Zwolle en Zaltbommel.

In het programma komen thema’s als All-Electric en gevelisolatie aan bod. Ook krijgt u inzicht in de toekomst van Nul op de Meter: nu is dit nog een keuze, wordt dit in de toekomst wettelijk of maatschappelijk verplicht? Corporaties, gebouweigenaren, projectontwikkelaars, aannemers, VVE’s, architecten, financierders, gemeenten en installateurs krijgen tijdens deze kosteloze seminars inzicht in het verduurzamen van de woningvoorraad (bestaande bouw en nieuwbouw) door middel van het NoM concept.

Meer informatie en aanmelden via Duurzaam Gebouwd


Gerelateerde berichten

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties