Toolkit Mijnbalansventilatie beschikbaar

mijnbalansventilatie260Vanaf heden is de toolkit Mijnbalansventilatie beschikbaar. Het doel van deze toolkit is om woningcorporaties, projectontwikkelaars en installateurs te ondersteunen bij het informeren van consumenten over balansventilatie. Consumenten krijgen inzicht in wat balansventilatie is, hoe het werkt en op welke manier het systeem optimaal gebruikt wordt. Met balansventilatie ervaart de bewoner de juiste balans tussen gezondheid, comfort én energiezuinigheid.

De toolkit richt zich op bewoners van huizen met een balansventilatiesysteem en potentiële kopers en huurders van woningen met dit ventilatiesysteem. Het is een aanvulling op de recent gelanceerde vernieuwde website www.mijnbalansventilatie.nl.

De toolkit bestaat uit:

  • Animatiefilm balansventilatie: deze film informeert consumenten op een prettige manier over de werking van het balansventilatiesysteem.
  • Digitale folder: in dit tweezijdig document is snel te lezen waarom ventileren belangrijk is en wat de voordelen van balansventilatie zijn.
  • Beeldmateriaal: op basis van de animatie zijn afbeeldingen beschikbaar gesteld die de woningcorporatie, projectontwikkelaar of installateur in zijn eigen verhaal kan gebruiken ter illustratie.

De toolkit is digitaal beschikbaar via www.mijnbalansventilatie.nl/toolkit. Indien gewenst kan er meer ondersteuning plaatsvinden. Meer informatie via (088) 400 8515 of vla@fme.nl.

VLA
De toolkit Mijnbalansventilatie is een initiatief van de Kring HR Balansventilatie van de VLA (Vereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten) en is door de leden van deze Kring (bestaande uit fabrikanten en leveranciers van balansventilatie-units) ontwikkeld.


Gerelateerde berichten

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties