Update Financieringswijzer Energiezuinig (ver)bouwen

bouwDe geupdate “Financieringswijzer Energiezuinig (ver)bouwen” van Lente-akkoord partner Bouwend Nederland geeft een overzicht van de huidige financieringsmogelijkheden. Bouwbedrijven kunnen hiermee klanten adviseren over hun financieringsmogelijkheden bij energiezuinig (ver)bouwen.

De “Financieringswijzer Energiezuinig (ver)bouwen” is medio 2013 gepubliceerd en wordt periodiek herzien. Oktober 2014 is de Financieringswijzer aangepast. Technisch is het mogelijk energiezuinig, neutraal of zelfs leverend te (ver)bouwen. Steeds meer mensen willen een energiezuinig(er) comfortabele woning. Maar het verkrijgen van financiering voor verbouwen of bouwen is lastig. Veel partijen weten de financiële mogelijkheden die er wél zijn vaak niet te vinden.

Er bestaan diverse regelingen en financieringsconstructies energiezuinig (ver)bouwen. De Financieringswijzer geeft een overzicht van deze financieringsconstructies. Naast subsidies wordt aangegeven welke tijdelijke regelingen er bestaan en welke financiële producten worden aangeboden door banken.

Lees meer over de wijzigingen in deze update

Download de geupdate Financieringswijzer Energiezuinig (ver)bouwen


Gerelateerde berichten

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties