Vesteda investeert in Zeer Energiezuinige Nieuwbouw

Heijmans en Vesteda hebben een turnkey overeenkomst gesloten voor het ontwikkelen en realiseren van 377 huurwoningen. De woningen zijn gelegen in Berkel Enschot, Culemborg, Gorinchem, Pijnacker, Voorhout (gemeente Teylingen) en Zutphen. De woningen worden in de periode 2018 tot 2020 door Heijmans voor Vesteda gerealiseerd.

Alle woningen worden gerealiseerd met een A+++ energielabel en voorzien van zonnepanelen. De appartementen in Zutphen (Noorderhaven) zullen daarnaast al gaan voldoen aan de BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) normen zoals deze van kracht zullen worden vanaf 2020. Het betreft een mix van 258 eengezinswoningen en 119 appartementen. Circa 90% van de woningen is in het midden huursegment gepositioneerd, 10% in het gereguleerde segment.

Diepstroeten
Samen met Van Wijnen Noord B.V. realiseert Vesteda momenteel 45 Nul-op-de-Meter woningen van het Fijn Wonen concept (foto). De woningen worden gebouwd in de nieuwbouwwijk Diepstroeten in Assen. Gekozen is voor de 301-modellen van Fijn Wonen die in het middensegment van de vrije sector huurmarkt zullen worden verhuurd.

Zie ook:
Heijmans ontwikkelt en realiseert 377 woningen voor Vesteda
Vesteda en Van Wijnen realiseren Fijn Wonen nul-op-de-meter woningen in Assen


Gerelateerde berichten

Tags:

Projecten

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties