SBRCURnet webinar: De toekomst van bouwen – het Passiefhuisconcept

PH-huisWoningen die in de zomer bijna vanzelf koel blijven en in de winter vanzelf warm. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan. Passief huizen zijn niet alleen thermisch comfortabel, maar hebben ook een zeer goede kwaliteit binnenlucht én een laag energieverbruik. Dit alles zonder behulp van ingewikkelde installaties, wat de term ‘passief’ verklaart.

Tijdens dit gratis webinar krijgt u een uitgebreide introductie in dit vernieuwende concept. Chris Zijdeveld, directeur Stichting Passiefbouwen.nl, behandelt de belangrijkste aandachtspunten en laat zien met welke stappen u rekening moet houden bij de implementatie van het Passiefhuisconcept.

De voordelen van het Passiefhuisconcept:
» basis voor CO2-reductie
» energiezuinig ontwerpen en bouwen
» comfortabel en gezond binnenklimaat
» praktische stap richting energieneutraliteit

Het Passiefhuisconcept beschrijft geen bouwstijl of ontwerp, maar streeft een zeer hoge bouwkwaliteit na. Het concept is zowel toepasbaar op nieuwbouw als op renovatieprojecten.

Over de spreker
Chris Zijdeveld is directeur van Stichting Passiefbouwen.nl, die het passief bouwen in Nederland stimuleert. De stichting geeft daarvoor aangepaste certificaten aan de Nederlandse praktijk uit.

Meer weten over het Passiefhuisconcept? Meld u dan aan voor dit gratis webinar! Heeft u vragen? Stel ze dan liefst vooraf, zodat we voldoende tijd kunnen inruimen ze te beantwoorden. Natuurlijk is er tijdens het webinar ook tijd om uw vragen te stellen.

Datum: 10 December 2015
Aanvang: 15:00
Duur: 00:45

PARTNERS

NEPROM NVB Bouwend Nederland Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties